fbpx

Home – Call to Action

Bine ați venit LA FILUȚĂ

Pensiunea "La Filuță" este un sat bucovinean în miniatură. Situată în Comuna Mălini din inima județului Suceava, la contactul Obcinilor Bucovinei cu dealurile mai line ale Podișului Sucevei, Pensiunea La Filuță vă oferă o experiență potrivită pentru nostalgici, pentru curioși sau pur și simplu pentru cei dornici să își umple inima de liniștea plaiurilor Bucovinei. Dacă de multe ori te-ai gândit că ți-ar plăcea să fugi departe de tumultul orașului atunci La Filuță este locul de care ai nevoie. Având în vedere diversitatea facilităților din complexul nostru, poți fi sigur că vei petrece aici câteva zile de vis, indiferent că ai nevoie de liniștea naturii sau de o seară tradițională cu voie bună și povești în fața focului de tabără

CAMERE

Pensiunea dispune de 50 locuri de cazare în 17 camere duble si 5 apartamente, locurile pot fi suplimentate cu paturi pliante pentru copii. Acceptăm plata cu tichete și carduri de vacanță

Apartament

2 persoane + 2 copii, baie privata en suite

500/noapte

Camera dubla matrimoniala

2 persoane + copil, baie privata en suite

350 lei/noapte

Camera dublă

2 persoane, baie privata en suite

300 lei/noapte

ARTA IN GASTRONOMIE

La Filuță găsiți bucate tradiționale pregătite la afumătoarea din cadrul pensiunii, pe care le puteți servi stând pe scaune de lemn, asemenea bunicilor și strabunicilor noștri.

OBICEIURI SI TRADITII

În casa tradițională veți descoperi nu doar obiecte vechi și pline de poveștile satului de odinioară, ci și atmosfera unor vremuri demult apuse.

ACTIVITATI PENTRU TOTI

Cât timp cei mari vor savura bucatele tradiționale delicioase și un pahar de vin la iarbă verde, copiii se vor bucura de un loc de joacă special amenajat în mijlocul naturii.

STANA TURISTICA

Stâna turistică vă oferă o experiență completă: puteți vedea cum sunt preparate bucatele tradiționale și totodată să vă bucurați de o masă pe cinste.

Fabulous authentic romantic Romanian get away! We recommend it highly! Service, amenities and FOOD are AWESOME!
Liliana Rădulescu
Călător