Explorează

TIROLIANA MĂLINI

Cea mai rapidă tiroliană din Moldova în satul de vacanță Pojorâta, com. Mălini. Plimbarea începe de la altitudinea de 650 metri, de pe un vârf al munților Stânișoarei și se încheie la 600 metri altitudine, la baza pârtiei de schi.

PÂRTIA DE SKI DIN MĂLINI

Pentru sezonul hibernal s-a amenajat o pârtie de skii drept o invitație pentru schiorii de peste tot. Pârtia de ski este amplasata în partea de sud a comunei, în satul Văleni, la ieșirea spre pasul Stânișoara, pe un versant nordic, pe partea dreaptă a pârâului Suha Mare. Este de categorie ușoară spre medie și are o lungime de 800 m.

DRUMUL TALIENILOR

Drumul Talienilor (numit și Drumul Vitoriei Lipan) unește Suceava și Neamț prin Pasul Stânișoara. Este menționat în literatură de către Mihail Sadoveanu ca element cheie în drama romanului Baltagul. Pășunea alpină de culme oferă perspective asupra orașelor Fălticeni și Suceava și masivelor Rarău, Giumalău si Ceahlău.

CASA MEMORIALĂ NICOLAE LABIȘ

Expoziţia memorială reconstituie tulburător, graţie obiectelor autentice climatul de viaţă şi de creaţie al genialului poet, sugerându-se coordonatele esenţiale ale operei sale şi aportul extraordinar al acesteia la evoluţia liricii româneşti contemporane.

Fii gata de o experiență nouă în Bucovina

STÂNA TURISTICĂ

Stâna turistică vă oferă o experiență completă, puteți vedea cum sunt preparate bucatele tradiționale și totodată să vă bucurați de o masă pe cinste. Petrecerile private la stână sunt recomandate.

GRĂTAR ȘI FOC DE TABĂRĂ

Dacă de multe ori te-ai gândit că ți-ar plăcea să fugi departe de tumultul orașului atunci La Filuță este locul de care ai nevoie, locul unde vă pregătim un grătar la stână în timp ce vă bucurați de focul de tabără.

CASA ȚĂRĂNEASCĂ

În casa tradițională veți descoperi nu doar obiecte vechi și pline de poveștile satului de odinioară, ci și atmosfera unor vremuri demult apuse.

0744 769 240

Va rugam sa ne sunati intr'un interval orar decent

contact@pensiunealafiluta.ro

Pe mail asteptam rezervarile, evenimentele, review'urile si altele

Văleni-Stânișoara, jud. Suceava

Ne găsiți pe google maps, waze sau hărti. Pensiunea La Filuță