Restaurant tradițional

Bucate ca-n Bucovina nu prea găsești iar noi ne-am gândit că cel mai bine pot fi servite într-un cadru tradițional. Așa a apărut ideea acestui restaurant tradițional, cu o capacitate de 60 de locuri, cu elemente de decor care vă vor aduce aminte de vacanțele de vară de la bunici sau de minunatele bucate mâncate pe nerăsuflate lângă gura sobei. În ambientul plăcut al restaurantului se pot servi diverse mâncăruri tradiționale, de la renumitele “scrijele”  la porcul afumat și-nghesuit printre mălai pripit, de la mămăliguța cu brânză și smântână la platoul tradițional, musai cu ceapă, bucate preparate cu ingrediente tradiționale alese și fără “bazaconii”.

Casa țărănească

Restaurantul tradițional are un separeu care pare desprins din povești. Noi i-am spus “Casa Țărănească”. Are de 12 locuri la masă, o laviță acoperită cu lăicer și o sobă cu loc de dormit, exact așa cum era cu peste un secol în urmă în casele bucovinenilor.

Rezervare

Dacă doriți să rezervați o masă la noi, în separeul “Casa Tradițională” sau poate tot restaurantul, completați formularul de mai jos!

[]
1 Step 1

Vă așteptăm cu drag la noi

Completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât de repede putem.

Numele dumneavoastră
Numărul dumneavoastră de telefon
la data
Număr de persoane
din care copii
Doriți rezervarea pentru:
Doriți să rezervați:
Mesaj
0 /
Previous
Next

0 0